top of page

Hoe hard 
de wereld
of het werk
ook waait
jij bent
de kern
waar de wind
om draait
 

© Emma Klaassen                                                     

 

Tol Acupunctuur

Nieuwsgierig

 

Ik help graag iedereen die meer energie kan gebruiken om de kwaliteit van leven te verbeteren.

Van jongs af aan heb ik een bovenmatige interesse in gezondheidsgedrag en wat de invloed daarvan is op ons persoonlijk leven en onze maatschappij. Ik word heel gelukkig van waardevolle inzichten.

Deze heb ik voor een groot deel in de Traditionele Chinese Geneeswijze gevonden.

 

De praktische filosofie die hieraan ten grondslag ligt heeft mij zelf veel belangrijke lessen geleerd. Door acupunctuur te beoefenen draag ik graag bij aan het welzijn van anderen.

Drijfveer

Mijn grootste drijfveer is om andere mensen te helpen aan meer energie, veerkracht en zelfinzicht. Ik vind het geweldig om te zien hoe mensen opknappen. Ik weet zelf ook uit eigen ervaring wat voor een impact een acupunctuurbehandeling heeft. Ik sta daarbij zelf nog steeds verbaasd van de enorme kracht die een behandeling kan bewerkstelligen. Het raakt mij als iemand na 25 jaar slapeloosheid na een aantal behandelingen weer goed kan slapen.

Mijn achtergrond

Zes jaar geleden ben ik mij naast mijn werk als docent Maatschappijwetenschappen gaan verdiepen in de Traditionele Chinese Geneeswijze, waar acupunctuur een onderdeel van is. Ik heb mijn studie Traditionele Chinese Geneeswijze bij Qing Bai en bij de Traditional Chinese Medicine Academie Nederland voltooid.

Met trots richt ik mij nu volledig op mijn beroep als acupuncturist.

Kenmerkend

Bij de behandeling leg ik graag uit wat ik doe en waarom ik dat doe.

Mijn werkwijze is onderzoekend, intuïtief en persoonlijk.

Minstens zo belangrijk is om inzicht te geven in wat jij zelf kan doen om je klacht te helpen verminderen.Dit doe ik bijvoorbeeld door adviezen te geven op het gebied van voeding, beweging en slaap.

Elke behandeling is maatwerk.  

bottom of page